Dag 15, zaterdag 4 augustus, 2012, zeedag

Helaas, de vakantie is er weer ten einde. We komen vroeg in de ochtend aan, en hebben om uit de drukte te blijven weer roomservice besteld. De avond van te voren hebben we de koffers buiten de deur moeten zetten, met een label er aan. We hebben er voor gekozen om de laatste tijd te nemen dat je van boord kan, rond 9 uur a half 10. In de ochtend worden de kleuren van de labels opgenoemd, zodat alles verspreid van boord af gaat. Na het ontbijt wachten we tot onze kleur afgeroepen wordt, en we gaan van boord. We bellen Hanneke of ze Marco op komt halen, zodat die zijn auto kan halen thuis. De koffers staan klaar in een grote tent, en die hebben we zo te pakken. We lopen langs de douane, en vinden een aantal stoelen waar we kunnen zitten. Hanneke komt er al snel aan, en Marco haalt thuis de auto  op, en komt ons en de bagage dan halen. Dat is nog eens snel thuis zijn. 🙂

Wat een mooie vakantie hebben wij weer gehad. Zowel de maatschappij, het schip als Noorwegen is ons erg goed bevallen.

4 thoughts on “Dag 15, zaterdag 4 augustus, 2012, zeedag

 1. Jacqueline 8 oktober 2012 at 08:29

  Hallo Sandra,
  Zojuist je site gevonden. Hopelijk volgen er nog veel cruisevakanties want je hebt een fijne manier van schrijven!
  Ik blijf je volgen.
  Groet,
  Jacqueline

  • Sandra 8 oktober 2012 at 08:38

   Dankjewel voor je complimenten. 🙂 Ik heb je site ook net onder mijn bookmarks gezet, ik ben erg benieuwd naar de reis die je gaat maken.

 2. Jeroen 22 oktober 2012 at 05:28

  Hartelijk dank voor je site met leuke cruise belevenissen. Wij gaan volgend jaar met de Rotterdam naar Noorwegen. Het is niet onze eerste cruise met de Holland America Lijn, we zijn echter benieuwd of ze nog steeds “Happy Hour” (tweede drankje voor $1,-) hebben op de Rotterdam. Kunnen jullie daar iets over zeggen? Ik zit ook op CC, maar aangezien de meeste passagiers van de R’dam Nederlanders zijn, krijg ik niet veel response.
  Alvast bedankt.

  P.s. Onze cruise ervaringen staan op bijgevoegde site, die niet van ons zelf is trouwens.

  • Sandra 22 oktober 2012 at 07:26

   Dankjewel voor de reactie. 🙂 Ik moet zeggen dat mij het niet opgevallen is dat er een Happy Hour was, maar het kan zijn dat wij er ook niet goed genoeg opgelet hebben. Oftewel, hier heb je ook niet zo erg veel aan. 😉

Reacties zijn gesloten.