Dag 4, 6-8-2016 Zeedag

Een zeedag vandaag. Het slapen was helaas wat minder, tussen onze cabin en die van de buren zit een nogal aardige kier, het is vrij gehorig. Zo erg hebben we het eigenlijk nooit meegemaakt. En aangezien de buren ook nog rare tijden aanhouden qua slapen, is dat een beetje jammer. We ontbijten apart vandaag, lekker doen wat je zelf wilt is de leus van de dag. 😉 Het ontbijt is prima geregeld. Marco, Michael en pa Zeegers gaan sporten. Samen met ma Zeegers ga ik kijken bij de sushi demonstratie. Je kan er ook proeven, heerlijk. Pa en ma van Wijngaarden ontbijten wat later en kijken rond op het schip.

20160806_094623

Michael voelt zich na het sporten niet lekker, waarschijnlijk een combinatie van vermoeidheid en wat te hard sporten denken we. Als we willen gaan lunchen en we komen bij het zwembad aan is het gigantisch aan het regenen en aan het hagelen. Dit hadden we vorig jaar misschien verwacht in Noorwegen en IJsland, maar niet hier. 😉 Gelukkig is het ook maar van korte duur. We maken foto’s van de hagelstenen. Er is ook weinig zicht, dus het schip toetert ook regelmatig om te laten horen waar hij is voor de overige schepen die eventueel in de buurt zijn.

20160806_105755

We lunchen, en daarna gaat iedereen weer zijn eigen gang. Marco en Michael moeten uiteraard weer bij de horloges kijken in de winkel. Mijn merk tas wordt hier ook aan boord verkocht, die ene Kipling tas kan ik toch niet weerstaan. 😉  We kopen ook kaartjes voor de bus naar Corfu stad morgen. In de avond eten we in het bedieningsrestaurant, het is gala avond vandaag. Het eten is weer heerlijk.

20160806_185020 20160806_194730

Deze avond is er een show van Tracey Shields, zij doet Celine Dion na. Je kan wel zien dat ze op de Britse tv de soundmixshow gewonnen heeft, erg goed. Ze speelt ook erg leuk met het publiek. Pa en ma Zeegers en Marco gaan naar de kamer, de rest gaat nog even de bar in. Daar is de karaoke bezig. Normaal gesproken hoor je nogal eens wat katte gejank hier en is het ook niet altijd erg druk. Maar vanavond wordt er echt een feestje van gemaakt hier, en zitten er een aantal tussen die echt goed kunnen zingen. En jawel, we hebben weer een towel animal, een kreeft deze keer.

20160806_224258