Dag 10, 12-8-2016, zeedag.

Nog 1 zeedag, morgen nog Montenegro en overmorgen naar Kroatie, dan zit de cruise er weer op. Het gaat weer snel. We hadden afgesproken apart te ontbijten en geen tijd af te spreken. Marco, Michael en ik gaan op dek 11 liggen. Er staat heel veel wind, een gezin met 2 kinderen hebben de grootste lol met de wind. Marco en pa Zeegers gaan nog even sporten. Michael en ik kijken even bij een presentatie van de keukenbrigade, en gaan dan naar het theater, waar je vragen kunt stellen aan de bemanning. Michael is er inmiddels al deels uit voor zijn vervolgopleiding. Gaat hij de sport en management opleiding doen, dan wil hij stage lopen bij AZ. Gaat hij de NHTV en toerisme doen, dan wil hij stage lopen op een cruise schip. 😉

20160812_111615-medium 20160812_111622-medium

Pa van Wijngaarden en ik houden de traditie in ere, we gaan lunchen bij Izumi. De sushi is weer heerlijk. De wind blijft sterk.

20160812_133650-medium

Na het avondeten gaan we met zijn allen naar de show Ole. We weten niet wat we moeten verwachten, en we zitten op een strategische plek zodat we zo weg kunnen als we het niets vinden. Het blijken 3 gitaristen te zijn, met heel veel humor er tussendoor. Iedereen vindt de show zo leuk, af en toe lopen de tranen over mijn wangen van het lachen. We gaan hierna nog ergens drinken waar een Jamaicaanse band speelt.