Dag 13, rustig aan, of toch weer niet?

Bedankt weer voor de leuke reacties via dit blog, mail, whatsapp en andere Social Media. Vandaag hebben we weer een rustige dag… je kent het wel met ons. Het begint rustig, rustig aan wakker worden, ontbijten, lekker zwemmen. We lunchen, en dan, ja, dan komt toch het moment dat we ze zeggen, wat zullen we eens gaan doen. 😉 Met mijn been gaat het overigens een stuk beter, het valt mee.

We hebben nog niet alles gezien bij Downtown Disney, en we willen daar kijken voor een shirt voor iemand. Het kost even wat moeite, maar we vinden een plekje.

IMG_1626 (Medium) IMG_1628 (Medium)

Helaas is het shirt niet in een goede maat, en we kijken verder. Dit jaar is er niet heel erg veel te vinden van Knabbel en Babbel, onze favorieten, alhoewel er wel een beeldje is wat we graag mee zouden nemen, maar hij is te prijzig.

IMG_1631 (Medium)

 

Er is ook nog een kraampje speciaal voor een aantal familieleden van mij, waaronder zoonlief Michael, o.a. schoolspullen en shirts voor linkshandigen.

IMG_1629 (Medium)

IMG_1630 (Medium)

Ze zijn flink aan het verbouwen, waardoor er minder parkeerplek is, en het wat minder gezellig is. Maar het gaat vast erg mooi worden, soms moet er verbouwd worden.

Als we wegrijden besluiten we nog even naar de Premium Outlets te gaan. Wat een drukte, er is gewoon geen parkeerplaats te vinden. We zijn blij dat we al vooral geshopt hebben aan de westkust. We hebben geluk, al snel rijdt er iemand net weg, en hebben we een plekje. Het is erg druk ook in de winkels, en we kijken overal snel, en hebben geen zin om in de drukte te staan. 1 uitzondering, we lopen mijn favoriete schoenenwinkel in, Aerosoles, en Marco ziet gelijk leuke slippers staan. Deze hebben wij aan de westkust niet gezien, en ze zijn nog flink afgeprijsd ook. Die passen vast nog wel in mijn koffer, en gaan mee. 😉 we zijn de drukte vrij snel zat en gaan weg, richting het restaurant Bahama Breeze. Elke vakantie komen we hier een keer, 1 van onze favoriete restaurants. Marco neemt ribs, Michael uiteraard een cheeseburger, en ik de coconut shrimp, oftewel garnalen in een cocosjasje. Het is nog happy hour, Marco en ik delen een Frozen  Bahamarita, mmmmmmmm.

IMG_1635 (Medium) IMG_1640 (Medium) IMG_1641 (Medium) IMG_1642 (Medium)

Het smaakt weer heerlijk. Ik laat wat rijst en broccoli staan, zodat ik toch nu wel eens een toetje kan nemen, een Key Lime Pie. Deze smaakt ook heerlijk, maar die kan ik niet helemaal op.

We gaan weer weg, en gaan tanken bij de Race Trac. Voor de lol zeggen Michael en ik tegen Marco, he we kunnen hier verder shoppen, The Lake Buena Vista Outlets, ze hebben een Nike store. Nike is het magische woord voor Marco, en hij heeft zowaar nog zin om de weg over te steken en daar te kijken. Wat een verademing met de Premium Outlets, hier is het niet zo druk. Marco ziet een erg goedkoop paar Nike schoenen, en Michael vindt eindelijk een voetbalshirt wat wel flink afgeprijsd is. Daarna scoort Marco bij de Tommy Hilfiger nog een shirt, en ik ook een mouwloos shirt, voor de prijs van jawel, 11 dollar! We zijn weer goed geslaagd deze vakantie, zoals gezegd is het maar goed dat de koffers half leeg mee zijn gegaan, en we nog een extra handbagage koffertje hebben.

Als we terugkomen gaan we nog zwemmen en gaan we in de jacuzzi. Heerlijk, zo’n prive jacuzzi.

Morgen gaan we naar Legoland, we kregen bijna gratis kaartjes bij de kaartjes voor Seaworld/Aquatica/Busch Gardens. Michael is altijd een grote Legofan geweest, alhoewel hij op deze leeftijd wel andere interesses heeft. Maar het “Madurodam” gedeelte lijkt ons sowieso leuk, en wel zien wel hoe de rest is. We zijn benieuwd.

One thought on “Dag 13, rustig aan, of toch weer niet?

  1. Lekker dagje weer, beetje shoppen en nog leuk geslaagd ook en lekker eten, ziet er best uit, ik zie allemaal restaurants voorbij komen in al die reisverslagen waar wij nog nooit zijn geweest. Nog heel wat om uit te proberen in de toekomst. Ik heb je toegevoegd hoor op facebook! Veel plezier bij Legoland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *