Dag 11, Aquatica, en gaat Seaworld in de avond lukken?

Vanmorgen weer vroeg op ( hoe bedoel je, we hebben vakantie 😉 ), want we wilden met de opening om 9 uur bij Aquatica zijn. Dat waren we, en dat was maar goed ook. Nu konden we nog op ons gemak een locker regelen, niet veel later stonden er hele rijen. We zochten een paar strandbedden op in de schaduw, en gingen eerst wat glijbanen doen. Daarna, toen het drukker werd zijn we in het golfslagbad gegaan, en de waterbanen. Lekker verkoelend, zo’n dagje waterpretpark.

IMG_1467 (Medium) IMG_1468 (Medium) IMG_1470 (Medium) IMG_1474 (Medium) IMG_1478 (Medium) IMG_1482 (Medium) IMG_1485 (Medium)

In de middag toen het nog veel drukker werd zijn wij weer richting huis gegaan, nog op tijd voordat we de kleur van een kreeft hadden. Aan het eind van de middag zijn we richting Seaworld gegaan, we wilde nog de avondshow zien. Toen we aankwamen stond er voor de Manta nog redelijk wat wachttijd. We dachten naar de Kraken te gaan, maar deze was net dicht gegaan. We hadden het vermoeden dat dat kwam vanwege het weer, en dat klopte ook. Na nog gekeken te hebben bij de manatees, het deel van Antarctica,de dolfijnen, en de roggen, keken we bij de Manta.

IMG_1488 (Medium) IMG_1493 (Medium) IMG_1499 (Medium)

Maar die was inderdaad inmiddels ook tijdelijk gesloten vanwege het weer. We konden wel het aquarium in. Mocht het gaan regenen staan we droog dachten we. Het zag er erg mooi uit, wat hebben ze daar ook veel roggen zitten.

IMG_1511 (Medium) IMG_1506 (Medium)

Hierna gingen we richting het Shamu stadion. Er bleek nog een show te zijn om 19.15 uur, we dachten die dan ook gelijk mee te pakken. Deze werd door het weer steeds verder uitgesteld, en je zag in de verte ook regelmatig onweer. Maar het bleek tot nu toe toch aan Seaworld voorbij te trekken. De show werd uiteindelijk toch gecancelled, anders zou het waarschijnlijk ook te kort voor de avondshow zijn. We deden nog de attractie The Wild Arctic, waar we ook even keken bij de belugas en walrus.

IMG_1516 (Medium)

Hierna gingen we weer terug naar het Shamu Stadion. Een dj hield het publiek bezig, naast ons zat een klein meisje wat vrolijk mee danste, zo leuk om te zien. We probeerden nog een selfie te maken, hier het resultaat.

IMG_1519 (Medium)

We bleven duimen dat deze show wel door zou gaan, het was nog steeds droog gebleven. En jawel, gelukkig ging het door.

De show was erg mooi, combinatie van lichtshow, orka’s en vuurwerk op het eind.

IMG_1522 (Medium) IMG_1537

IMG_1553 (Medium) IMG_1564 (Medium)

Alhoewel het voor ons nog steeds een beetje dubbel is, ze horen gewoon in het wild voor te komen. Maar je kunt deze orka’s niet meer terugzetten nu. We sluiten weer een mooie dag af.

Morgen toch nog een keertje op tijd op, zo als het er nu naar uit ziet gaan we dan naar St. Augustine.

7 thoughts on “Dag 11, Aquatica, en gaat Seaworld in de avond lukken?

  1. Wat een heerlijke vakantiedag, lekker naar Aquatica, ( wij zijn nog nooit in zo’n waterpark geweest), ziet er leuk uit! En dan naar Seaworld, gaaf zeg die avondshow, gelukkig ging hij toch nog door! Oh die wild artic attractie, die kan ik me nog goed heugen , toen ik daar in ging in 2012 kwam ik er kotsmisselijk uit, zo’n simulator ga ik echt nooit meer in! Ben benieuwd naar St Augustine, daar gaan wij ook heen in september! Have fun!

      • Ik wil het wel, maar het lukt nog niet erg, snap het niet zo goed! Maar wij gaan rondje maken van Orlando, savanna, charleston, atlanta, nashville, memphis, new orleans, tallahassee en orlando nog 4 nachten. Ik heb er erg veel Zin in! Ik ga het nog wel proberen en anders zet ik steeds wat op facebook.

  2. Leuke dag in SeaWorld. Mochten jullie nog een leuke restaurant tip willen weten voor St. Augustine dan kan ik Columbia (spaans) van harte aanbevelen. Veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *