Dag 12, St. Augustine

En jawel, voor de verandering gingen we vanmorgen weer eens redelijk vroeg op. Na het ontbijt vertrokken we naar St. Augustine, de oudste plaats van de Verenigde Staten. In de buurt van Downtown Orlando kwamen we even in de file terecht, daarna konden we doorrijden. Voor ons gevoel is het een stuk drukker in Orlando, dan 4 jaar geleden. Maar dat kan ook komen omdat we de rust van de westkust nu gewend waren. 😉

We parkeren de auto in de parkeergarage, en kopen kaartjes voor de tramtour. Als we aan boord gaan van het treintje stap ik mis, ik zie de stoeprand over het hoofd. Met mijn scheenbeen kom ik tegen de trap van het treintje aan. Dat doet toch wel pijn, maar het lijkt toch wel mee te vallen. Wat een leuke plaats is dit ook. Key West wint het wel, maar we vinden dit ook erg leuk om te zien. De foto’s kunnen het beter vertellen denk ik dan dat ik het kan schrijven. 😉

IMG_1572 (Medium) IMG_1576 (Medium) IMG_1579 (Medium)

IMG_1582 (Medium) IMG_1583 (Medium) IMG_1584 (Medium)IMG_1587 (Medium)

We lunchen bij het Mi Casa Cafe in het wandelgebied. Marco en ik bestellen een BBQ pulled pork sandwich, Michael een cheeseburger. Ze vergeten mijn sandwich, maar als compengesatie krijg ik er een schaal friet bij, en heel veel excuses, en een  gezellig praatje. Wat een leuke spontane mensen hier! Het is echt zo’n amerikaans cafe idee, er is ook een zanger die gitaar speelt, heerlijk.

IMG_1589 (Medium) IMG_1590 (Medium) IMG_1591 (Medium)

Hierna lopen we weer naar een busstop van de tram.

IMG_1593 (Medium)

IMG_1595 (Medium) IMG_1594 (Medium)

We stappen weer in de tram, doen een deel hetzelfde, en dan nog het laatste deel om het rondje helemaal af te maken.

IMG_1598 (Medium) IMG_1601 (Medium) IMG_1602 (Medium) IMG_1603 (Medium) IMG_1610 (Medium) IMG_1612 (Medium) IMG_1613 (Medium) IMG_1621 (Medium)

 

De oudste boom.

We hebben het hier prima naar ons zin gehad.We stappen in de auto en gaan weer onderweg. We hadden het idee nog om naar Daytona te gaan, maar het is al redelijk laat in de middag, en we vinden het genoeg voor vandaag, we gaan weer richting huis. Bij Orlando komen we weer in de file, het regent en onweert ook behoorlijk. We rijden nog even langs de Publix en gaan richting huis.

Inmiddels is mijn been toch wat pijnlijker geworden, hopen dat het na een nachtje slapen weer beter gaat. Niet dat mijn been er af moet ;), maar het is toch hinderlijk. Nu is het de bedoeling dat morgen een rustig dagje gaat worden, we zullen zien of we dat kunnen  volhouden.

4 thoughts on “Dag 12, St. Augustine

  1. Het ziet er zeker leuk uit en die tramtour is dat een aanrader of kan je ook lopend bekijken? Ben heel benieuwd, we zullen het ervaren! Rust lekker uit morgen en hopelijk knapt je been wat op!

    • Het leukste gedeelte is op zich goed wandelend te bekijken, maar wil je ook het oudste huis zien, en wat andere dingen, zou ik zeker de tramtour doen. Wij vonden het de moeite waard in ieder geval. Gaat gelukkig weer beter met mijn been. 🙂 Welke naam heb je op Facebook, volg ik je anders daar in ieder geval. Je kunt mij vinden onder szeegers (Sandra Zeegers) . Wat een leuke reis gaan jullie doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *