Dag 14, Legoland Florida

Vandaag staat Legoland op het programma. Deze kaarten kregen we in combinatie met de Seaworld/Busch Gardens/Aquatica kaarten, anders hadden we dit park niet gedaan. Wat we gehoord hebben is het kleiner dan Billund, waar we al eens geweest zijn, en is het park vooral gericht op 2 t/m 12 jaar. Maar het lijkt ons al leuk om het “Madurodam” gedeelte te zien, en een deel van het vroegere Cypress Gardens is nog gebleven, dat lijkt ons ook mooi. We komen iets voor 10 uur aan bij het park.

IMG_1643 (Medium)

Ik had al op een ander blog gelezen dat je met tickets die besteld zijn bij Attractions Direct naar de Guest Relations moest. Zij waren 3x naar een andere rij gestuurd, dus wij hoopten dat nu voor te zijn. Daar staat gelukkig nog een korte rij. Ik hoor Nederlanders voor me, en raak met ze in gesprek. Blijkt het Lelli Kelly te zijn van het Floridaforum, wat leuk om hen tegen te komen. Zij hadden hetzelfde gelezen als ik, en het klopte inderdaad. Het is allemaal wat omslachtig, ze moeten een id zien, je naam en datum moet ingevuld worden, en er wordt een stempel op gezet. Een volgende keer zou je dan weer daar bij Guest Relations moeten melden. Nu zal het voor ons sowieso toch eenmalig zijn. We gaan het park in, en gaan eerst de achtbanen doen. Niet zo spectaculair als die in Seaworld en Busch Gardens natuurlijk, maar toch grappig. We gaan ook nog in een attractie die lijkt op Buzz Lightyear in de Disneyparken. Je zit in een karretje en moet dan zoveel mogelijk op doelen schieten, en zoveel mogelijk punten scoren. Marco en Michael zitten voorin, dus je snapt wel wie er de meeste punten scoren. Marco en Michael gaan nog in een attractie met een soort bootjes.

IMG_1658 (Medium)

We lopen door het Madurodam gedeelte, hier uiteraard met allemaal Amerikaanse steden en gebouwen. Erg leuk.

IMG_1649 (Medium) IMG_1652 (Medium)

IMG_1661 (Medium) IMG_1662 (Medium) IMG_1687 (Medium) IMG_1692 (Medium) IMG_1694 (Medium)  IMG_1700 (Medium)

Daarnaast lopen we nog door het Cypress Gardens gedeelte. Dat vinden we erg mooi. Het is vandaag wel zeer benauwd en warm.

IMG_1668 (Medium) IMG_1670 (Medium)

IMG_1676 (Medium) IMG_1677 (Medium) IMG_1679 (Medium) IMG_1682 (Medium) IMG_1684 (Medium) IMG_1685 (Medium)

We eten wat, en gaan dan nog even bij de waterski show kijken, rond half 2 houden we het voor gezien.

IMG_1712 (Medium) IMG_1725 (Medium)

IMG_1723 (Medium)

Voor kleinere kinderen echt een leuk park, en wij hebben het ook wel naar ons zin gehad. We hadden er voor ons zelf alleen echt geen 84 dollar pp aan uitgegeven, maar zoals gezegd, de kaarten kregen we er bij, vandaar toch erg leuk om te zien.

IMG_1729 (Medium)

We halen nog even wat boodschappen bij de Publix, en het schijnt hier in Kissimee toch al behoorlijk geregend te hebben. Onderweg hebben we wat druppeltjes gehad, maar geen echte regen, maar hier liggen grote plassen. Marco gaat nog zwemmen, Michael gaat op de Ipad en houdt de standen in de gaten van de Eredivsie, zijn club AZ wint. (ja, ik weet het, wij wonen in Papendrecht, maar hij is voetbalfanaat geworden toen AZ  eens kampioen werd, en is altijd bij AZ gebleven 😉 ) Ik was wat, kijk op mijn tablet, en doe ook lekker rustig aan. Marco en ik gaan in de avond nog even naar de Super Target, ik was benieuwd hoe die was. Voor de rest doen we vanavond lekker rustig aan. De plannen voor morgen zijn nog niet helemaal duidelijk, misschien Aquatica, of toch Daytona, we zullen zien.

4 thoughts on “Dag 14, Legoland Florida

  1. Leuk park , maar wat duur zeg. Wij zullen daar niet komen, want we hebben geen kleine kinderen meer. Maar dat cypress gardens is echt prachtig zeg. Er zijn echt zoveel leuke dingen om te doen in Florida, daarom moeten we er nog heel vaak terug! Fijne vakantie nog verder!

    • Ja, hij is vrij prijzig inderdaad, zonder kinderen zou ik het zeker niet doen, of inderdaad met gratis kaarten even het Cypress Gardens deel en “Madurodam” gedeelte doen. Ja, wij hebben na 6x nu nog dingen die we nooit gedaan hebben.

  2. Leuk je gezien te hebben! Jullie hebben het ook leuk gehad zo te zien! Wat was het warm hè? Fijne vakantie nog verder en wie weet zien we elkaar nog.

    Groetjes Leonie ( Lelli Kelly FF)

    • Ja was zeker leuk! En inderdaad erg warm en benauwd, we hebben het denk ik nog maar 1 of2 dagen echt zo benauwd en warm gehad als vandaag. Fijne vakantie nog, en wie weet zien we elkaar nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *