Dag 17, een rommeldagje

Ook dit wordt weer een vrij kort verslag, vandaag was echt een laatste rommeldagje hier in Kissimee. Vanmorgen zijn we rustig aan begonnen, lekker gezwommen, en nog even genoten van de jacuzzi. Hierna zijn we voor de laatste keer naar de Florida Mall geweest. Als het lunchtijd is besluiten we bij Golden Coral te gaan eten. Een buffet met behoorlijk wat keus. Niet het meest gezellige restaurant, maar wij hebben er prima gegeten, voor weinig geld.

Marco en Michael gaan nog zwemmen, ik duik nog even de jacuzzi in. Dan is het tijd om de koffers toch al zover mogelijk in te pakken. Het ziet er naar uit dat we alles wel mee krijgen. 😉 Morgen op naar Fort Lauderdale, het Pelican Grand Beach hotel.

Ik weet niet zeker of we morgen ook makkelijk internet hebben, dus of er volgt morgen nog een bericht, en anders waarschijnlijk vrijdag pas als we weer thuis zijn. Bedankt allemaal tot zover in ieder geval voor het meelezen en reageren, leuk! 🙂

6 thoughts on “Dag 17, een rommeldagje

  1. Nog even lekker plonsen in het zwembad en bubbelen in de jacuzzi, heerlijk! Beetje shoppen en lekker eten, nou is die dag toch okk weer prima ingevuld! Nog een nachtje in een hotel en dan alweer✈️. Geniet nog even in Fort Lauderdale!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *