dag 18, Pelican Grand Beach Hotel Fort Lauderdale

Jawel, toch wifi hier ( 1 dag gratis), dus bij deze toch het verslag. Deze ochtend ontbijten we nog 1x in ons townhome, en dan wordt het tijd om te vertrekken. De schoonmakers staan al klaar, maar geven gelijk aan dat we rustig aan kunnen doen, dat ze nog te vroeg zijn, en dat ze wachten tot wij klaar zijn. We zijn toch klaar, tijd om richting Fort Lauderdale te gaan. We pakken niet de tolweg, maar de 95, en besluiten bij de kust nog een stukje kustweg te rijden.

IMG_1773 (Medium)

Dit doen we in de buurt van Fort Pierce, waarbij we over Hutchinson Island gaan. Hier gaan we nog even ergens het strand op, er zijn bijna geen mensen.

IMG_1774 (Medium) IMG_1775 (Medium) IMG_1778 (Medium) IMG_1780 (Medium)

We lunchen bij Subway, en gaan dan weer verder op weg. We komen aan bij het hotel. Het is niet het goedkoopste hotel, maar op de foto’s te zien moet het wel de moeite waard zijn, en het ligt gelijk aan het strand. Dat is toch een leuke afsluiter voor de vakantie. Ik heb een pakket geboekt waarbij o.a. valet parking en resort taks bij inbegrepen zijn, dus wij verwachten dat we de simpelste kamer zullen hebben. Van te voren had ik al bericht gekregen dat ze ook bij een deel aan het verbouwen zijn. Bij de recensies op diverse sites had ik al gezien dat je er weinig last van hebt, dus wij hebben de boeking laten staan.

Als we inchecken in de mooie lobby zegt de receptioniste dat wij een oceanview kamer hebben. Wij grappen in de lift nog dat we vast 1 streepje oceanview aan de zijkant hebben. Niets is minder waar, een grote kamer met een aparte woonkamer er aan, en echt full oceanview. De mannen vinden dat ik de accommodaties deze vakanties goed heb uitgezocht, dat vind ik zelf ook. 🙂

IMG_1784 (Medium) IMG_1787 (Medium) IMG_1788 (Medium) IMG_1789 (Medium) IMG_1790 (Medium)

Bij het hotel zijn ook de bedden en parasols op het strand inbegrepen, daar maken we heerlijk gebruik van als we gaan zwemmen in de zee. Daarna nog naar het zwembad en de lazy river, wat een heerlijk hotel.

IMG_1793 (Medium) IMG_1794 (Medium) IMG_1807 (Medium) IMG_1808 (Medium)

Op woensdag is het build your own burger avond, oftewel wij hebben hamburgers gegeten vanavond. We zitten eerst buiten, maar er zijn behoorlijk wat muggen, daar hebben we verder nog niet zo erg veel last van gehad. Bij het zwemmen ook geen problemen gehad, zal wel meer een avondprobleem zijn denken wij. We gaan nog even in de schommelstoelen zitten, maar Marco heeft het wel gehad met de muggen.

IMG_1822 (Medium)

Op het balkon op onze kamer op de 8e verdieping hebben we er geen last van, dus vanaf daar genieten we nog van de zee. Ik check ons in online voor de vlucht van morgen. Wat een heerlijke afsluiter van deze vakantie! Morgen vliegen we terug, dus het volgende bericht zal vanuit Nederland zijn.

4 thoughts on “dag 18, Pelican Grand Beach Hotel Fort Lauderdale

  1. Wat een mooi strand waar jullie onderweg zijn geweest.
    Hotel ziet er top uit. Wel bijzonder dat de strandstoelen en parasols inbegrepen zijn. Of zat dat ook in dat pakket wat je bij geboekt had?

    Goede reis terug alvast en bedankt voor het meelezen.

    • Je betaalt voor dit hotel verplicht een resort tax, en daar zit dat bij inbegrepen. Bij ons zat dat al in het pakket, inclusief valet parking, en 25 dollar tegoed wat je kon gebruiken.

  2. Wat een prachtig hotel zeg, dat heb je zeker goed uitgezocht! Leuk met die lazyriver en die schommelstoelen! En dan komt toch al weer een einde aan een heerlijke vakantie! Goede veilge reis terug en geniet lekker na in Nederland!
    Bedankt voor het meelezen, ik vond het een erg leuk verslag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *